Sewa Lampu Phototherapy Seremban | Perkhidmatan Sewa Mesin Phototherapy Lampu Bayi Kuning Untuk Rawatan Jaundice Bayi Negeri Sembilan – Sewa Lampu Fototerapi Seremban, Senawang, Sendayan, Nilai, Kuala Pilah, Rembau, Port Dickson Negeri Sembilan

Penyakit kuning pada bayi baru lahir biasa berlaku pada lebih kurang 70% bayi baru lahir. Terdapat ramai bayi yang alami jaundice di Seremban dan lain-lain kawasan di Negeri Sembilan.

Rawatan jaundice bayi yang paling selamat dan berkesan ialah rawatan lampu fototerapi di mana bayi jaundice akan didedahkan kepada cahaya lampu biru untuk menurunkan paras kuning.

Rawatan Jaundice Sewa Mesin Phototherapy

Home Phototherapy Services Sdn Bhd juga dikenali sebagai Bluelite ada menyediakan perkhidmatan sewa lampu phototherapy sejak tahun 2001.

Peralatan mesin fototerapi Bluelite adalah rekabentuk anak tempatan yang telah dipatenkan, disahkan selamat oleh SIRIM dan satu-satunya syarikat yang berdaftar dengan Medical Device Authority (MDA) bagi menghasilkan dan memberikan servis sewa lampu phototherapy di Malaysia.

Bluelite juga telah di Uji Secara Klinikal (Clinically Tested) dan terbukti dapat menghilangkan jaundice pada bayi (Malaysian Medical Journal Vol 59 No 3, August 2004 published by Malaysian Medical Association, MMA).

Sewa Lampu Phototherapy Seremban Negeri Sembilan

Anda boleh sewa mesin phototherapy Bluelite Home Phototherapy di Seremban, Negeri Sembilan dan sekitar 100km dari bandar Seremban.

Rawatan Jaundice Sewa Mesin Phototherapy

Perkhidmatan sewa lampu phototherapy Seremban dikenakan kadar yang berpatutan mengikut pakej. Sila hubungi Bluelite untuk maklumat lanjut.

Harga sewa lampu phototherapy Seremban termasuk kos penghantaran, pemasangan, penerangan dan pengambilan untuk kawasan lingkungan 30km dari Seremban. Surcharge akan dikenakan bagi penghantaran ke kawasan melebihi 30km dari Seremban dan penghantaran di luar waktu pejabat.

Kelebihan Sewa Lampu Phototherapy Seremban Bluelite

Antara kelebihan sewa lampu phototherapy Seremban dari Bluelite Home Phototherapy sebagai rawatan jaundice bayi ialah:

  • Lokasi berpusat di Seremban Negeri Sembilan
  • Perkhidmatan penghantaran mesin fototerapi di sekitar Seremban, Senawang, Sendayan, Kuala Pilah, Rembau, Port Dickson
  • Lampu biru phototherapy Bluelite adalah peralatan keluaran inovatif BUATAN MALAYSIA yang dipatenkan (No Paten: MY118022-A)
  • Lampu phototheraphy Bluelite telah DIUJI SECARA KLINIKAL dan TERBUKTI BERKESAN untuk menurunkan paras kuning bayi jaundice (Malaysian Medical Journal Vol 59 No 3, August 2004 published by Malaysian Medical Association, MMA)
  • Mesin fototerapi Bluelite juga digunakan oleh beberapa pusat perubatan kerana keberkesanannya
  • Teknologi lampu biru 3 PENJURU BERPATEN sejak tahun 2001
  • Satu-satunya syarikat perkhidmatan lampu fototerapi yang BERDAFTAR dengan Medical Device Authority (MDA) Malaysia (No Lesen: 55476157816)
  • Mesin fototerapi Bluelite satu-satunya mesin fototerapi yang diiktiraf dengan ISO13485 (Medical Devices Quality Management System Manufacturer and Rental Services Provider) di negara ini
  • DIJAMIN SELAMAT dan mempunyai sijil keselamatan IEC 60601-01 Product Safety Certification SIRIM
  • Rekabentuk mesin fototerapi kompak dan MUDAH ALIH yang boleh diletakkan di mana-mana sahaja permukaan yang rata
Tags from the story
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,