Sewa Lampu Phototherapy Penang | Perkhidmatan Sewa Mesin Phototherapy Lampu Bayi Kuning Untuk Rawatan Jaundice Bayi Pulau Pinang – Sewa Lampu Fototerapi Penang, Bandar Perda, Bukit Mertajam, Butterworth, Perai, George Town, Balik Pulau, Bayan Lepas Penang

Jaundice pada bayi baru lahir adalah perkara biasa di Penang dan seluruh Malaysia. Lebih dari 70% bayi baru lahir akan mendapat penyakit kuning jaundice.

Home Phototherapy Services Sdn Bhd juga dikenali sebagai Bluelite telah menyediakan perkhidmatan sewa  lampu phototherapy sejak tahun 2001.

Peralatan mesin fototerapi Bluelite adalah rekabentuk anak tempatan yang telah dipatenkan, disahkan selamat oleh SIRIM dan satu-satunya syarikat yang berdaftar dengan Medical Device Authority (MDA) bagi menghasilkan dan memberikan servis sewa lampu phototherapy di Malaysia.

Rawatan Jaundice Sewa Mesin Phototherapy

Bluelite juga telah di Uji Secara Klinikal (Clinically Tested) dan terbukti dapat menghilangkan jaundice pada bayi (Malaysian Medical Journal Vol 59 No 3, August 2004 published by Malaysian Medical Association, MMA).

Sewa Lampu Phototherapy Penang

Mesin phototherapy Bluelite Home Phototherapy boleh didapati di Pulau Pinang. Lokasi pusatnya ialah di Bandar Perda.

Rawatan Jaundice Sewa Mesin Phototherapy

Perkhidmatan sewa lampu phototherapy Penang dikenakan kadar yang sedikit berbeza daripada harga pakej biasa. Sila hubungi Bluelite untuk maklumat lanjut.

Harga sewa lampu phototherapy Penang termasuk kos penghantaran, pemasangan, penerangan dan pengambilan untuk kawasan lingkungan 30km dari Bandar Perda. Surcharge akan dikenakan bagi penghantaran ke pulau dan penghantaran di luar waktu pejabat.

Kelebihan Sewa Lampu Phototherapy Penang Bluelite

Antara kelebihan sewa lampu phototherapy Penang dari Bluelite Home Phototherapy sebagai rawatan jaundice bayi ialah:

  • Lokasi berpusat Bandar Perda, Pulau Pinang
  • Perkhidmatan penghantaran mesin fototerapi di sekitar Bandar Perda, Bukit Mertajam, Perai, Butterworth, Bayan Lepas, Balik Pulau, George Town Pulau Pinang
  • Lampu biru phototherapy Bluelite adalah peralatan keluaran inovatif BUATAN MALAYSIA yang dipatenkan (No Paten: MY118022-A)
  • Lampu phototheraphy Bluelite telah DIUJI SECARA KLINIKAL dan TERBUKTI BERKESAN untuk menurunkan paras kuning bayi jaundice (Malaysian Medical Journal Vol 59 No 3, August 2004 published by Malaysian Medical Association, MMA)
  • Mesin fototerapi Bluelite juga digunakan oleh beberapa pusat perubatan kerana keberkesanannya
  • Teknologi lampu biru 3 PENJURU BERPATEN sejak tahun 2001
  • Satu-satunya syarikat perkhidmatan lampu fototerapi yang BERDAFTAR dengan Medical Device Authority (MDA) Malaysia (No Lesen: 55476157816)
  • Mesin fototerapi Bluelite satu-satunya mesin fototerapi yang diiktiraf dengan ISO13485¬† (Medical Devices Quality Management System Manufacturer and Rental Services Provider) di negara ini
  • DIJAMIN SELAMAT dan mempunyai sijil keselamatan IEC 60601-01 Product Safety Certification SIRIM
  • Rekabentuk mesin fototerapi kompak dan MUDAH ALIH yang boleh diletakkan di mana-mana sahaja permukaan yang rata
Tags from the story
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,