Sewa Lampu Phototherapy Ipoh | Perkhidmatan Sewa Mesin Phototherapy Lampu Bayi Kuning Untuk Rawatan Jaundice Bayi Perak – Sewa Lampu Fototerapi Ipoh, Tanjung Malim, Kuala Kangsar Perak

Jaundis pada bayi adalah perkara biasa berlaku di Ipoh Perak dan seluruh Malaysia. Kebanyakan kes kuning bayi tidak berbahaya dan akan hilang dalam masa 1-2 minggu dengan penyusuan susu ibu yang kerap dan rawatan fototerapi selama 2-3 hari.

Rawatan Jaundice Sewa Mesin Phototherapy

Rawatan fototerapi adalah rawatan jaundice bayi yang paling selamat dan berkesan di mana bayi jaundice yang didedahkan kepada cahaya lampu biru selama minima 8 jam sehari.

Paras kuning bayi akan turun ke paras yang selamat dengan rawatan fototerapi bayi kuning yang dilakukan dengan betul mengikut saranan yang diberikan.

Home Phototherapy Services Sdn Bhd juga dikenali sebagai Bluelite ada menyediakan perkhidmatan sewa lampu phototherapy sejak tahun 2001.

Peralatan mesin fototerapi Bluelite adalah rekabentuk anak tempatan yang telah dipatenkan, disahkan selamat oleh SIRIM dan satu-satunya syarikat yang berdaftar dengan Medical Device Authority (MDA) bagi menghasilkan dan memberikan servis sewa lampu phototherapy Kuantan dan seluruh Malaysia.

Bluelite juga telah di Uji Secara Klinikal (Clinically Tested) dan terbukti dapat menghilangkan jaundice pada bayi (Malaysian Medical Journal Vol 59 No 3, August 2004 published by Malaysian Medical Association, MMA).

Sewa Lampu Phototherapy Ipoh Perak

Anda boleh sewa mesin phototherapy Bluelite Home Phototherapy di Ipoh Perak dan sekitar 100km dari bandar Ipoh.

Rawatan Jaundice Sewa Mesin Phototherapy

Perkhidmatan sewa lampu phototherapy Ipoh Perak dikenakan kadar yang berpatutan mengikut pakej. Sila hubungi Bluelite untuk maklumat lanjut.

Harga sewa lampu phototherapy Ipoh termasuk kos penghantaran, pemasangan, penerangan dan pengambilan untuk kawasan lingkungan 30km dari Ipoh. Surcharge akan dikenakan bagi penghantaran ke kawasan melebihi 30km dari Kuantan dan penghantaran di luar waktu pejabat.

Kelebihan Sewa Lampu Phototherapy Ipoh Bluelite

Antara kelebihan sewa lampu phototherapy Ipoh Perak dari Bluelite Home Phototherapy sebagai rawatan jaundice bayi ialah:

  • Lokasi berpusat di Ioph, Perak
  • Perkhidmatan penghantaran mesin fototerapi di sekitar Ipoh, Tanjung Malim dan Kuala Kangsar
  • Lampu biru phototherapy Bluelite adalah peralatan keluaran inovatif BUATAN MALAYSIA yang dipatenkan (No Paten: MY118022-A)
  • Lampu phototheraphy Bluelite telah DIUJI SECARA KLINIKAL dan TERBUKTI BERKESAN untuk menurunkan paras kuning bayi jaundice (Malaysian Medical Journal Vol 59 No 3, August 2004 published by Malaysian Medical Association, MMA)
  • Mesin fototerapi Bluelite juga digunakan oleh beberapa pusat perubatan kerana keberkesanannya
  • Teknologi lampu biru 3 PENJURU BERPATEN sejak tahun 2001
  • Satu-satunya syarikat perkhidmatan lampu fototerapi yang BERDAFTAR dengan Medical Device Authority (MDA) Malaysia (No Lesen: 55476157816)
  • Mesin fototerapi Bluelite satu-satunya mesin fototerapi yang diiktiraf dengan ISO13485 (Medical Devices Quality Management System Manufacturer and Rental Services Provider) di negara ini
  • DIJAMIN SELAMAT dan mempunyai sijil keselamatan IEC 60601-01 Product Safety Certification SIRIM
  • Rekabentuk mesin fototerapi kompak dan MUDAH ALIH yang boleh diletakkan di mana-mana sahaja permukaan yang rata
Tags from the story
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,