Sewa Lampu Phototherapy Bangi | Perkhidmatan Sewa Mesin Phototherapy Lampu Bayi Kuning Untuk Rawatan Jaundice Bayi Bangi – Sewa Lampu Fototerapi Bangi, Puchong, Putrajaya, Cyberjaya

Lebih kurang 70% bayi baru lahir akan mengalami jaundice dan ia adalah perkara biasa berlaku di Bangi dan sekitar Selangor. Kebanyakan kes penyakit kuning bayi tidak berbahaya dan akan hilang dalam masa 1-2 minggu dengan penyusuan susu ibu yang kerap dan rawatan fototerapi yang betul.

Rawatan Jaundice Sewa Mesin Phototherapy

Rawatan fototerapi adalah rawatan penyakit kuning bayi yang paling selamat dan berkesan di mana bayi jaundice yang didedahkan kepada cahaya lampu biru selama 2-3 hari.

Home Phototherapy Services Sdn Bhd juga dikenali sebagai Bluelite ada menyediakan perkhidmatan sewa lampu phototherapy sejak tahun 2001.

Peralatan mesin fototerapi Bluelite adalah rekabentuk anak tempatan yang telah dipatenkan, disahkan selamat oleh SIRIM dan satu-satunya syarikat yang berdaftar dengan Medical Device Authority (MDA) bagi menghasilkan dan memberikan servis sewa lampu phototherapy Kuantan dan seluruh Malaysia.

Bluelite juga telah di Uji Secara Klinikal (Clinically Tested) dan terbukti dapat menghilangkan jaundice pada bayi (Malaysian Medical Journal Vol 59 No 3, August 2004 published by Malaysian Medical Association, MMA).

Sewa Lampu Phototherapy Bangi Selangor

Anda boleh sewa mesin phototherapy Bluelite Home Phototherapy di Bangi Selangor dan sekitar 100km dari Kelana Jaya.

Rawatan Jaundice Sewa Mesin Phototherapy

Perkhidmatan sewa lampu phototherapy Bangi Selangor dikenakan kadar yang berpatutan mengikut pakej. Sila hubungi Bluelite untuk maklumat lanjut.

Harga sewa lampu phototherapy Bangi termasuk kos penghantaran, pemasangan, penerangan dan pengambilan untuk kawasan lingkungan 30km dari Kelana Jaya. Surcharge akan dikenakan bagi penghantaran ke kawasan melebihi 30km dari Kelana Jaya dan penghantaran di luar waktu pejabat.

Kelebihan Sewa Lampu Phototherapy Bangi Bluelite

Antara kelebihan sewa lampu phototherapy Bangi Selangor dari Bluelite Home Phototherapy sebagai rawatan jaundice bayi ialah:

  • Lokasi berpusat di Kelana Jaya, Selangor
  • Perkhidmatan penghantaran mesin fototerapi di sekitar Bangi, Puchong, Kelana Jaya, Cyberjaya, Putrajaya dan Subang Jaya.
  • Lampu biru phototherapy Bluelite adalah peralatan keluaran inovatif BUATAN MALAYSIA yang dipatenkan (No Paten: MY118022-A)
  • Lampu phototheraphy Bluelite telah DIUJI SECARA KLINIKAL dan TERBUKTI BERKESAN untuk menurunkan paras kuning bayi jaundice (Malaysian Medical Journal Vol 59 No 3, August 2004 published by Malaysian Medical Association, MMA)
  • Mesin fototerapi Bluelite juga digunakan oleh beberapa pusat perubatan kerana keberkesanannya
  • Teknologi lampu biru 3 PENJURU BERPATEN sejak tahun 2001
  • Satu-satunya syarikat perkhidmatan lampu fototerapi yang BERDAFTAR dengan Medical Device Authority (MDA) Malaysia (No Lesen: 55476157816)
  • Mesin fototerapi Bluelite satu-satunya mesin fototerapi yang diiktiraf dengan ISO13485 (Medical Devices Quality Management System Manufacturer and Rental Services Provider) di negara ini
  • DIJAMIN SELAMAT dan mempunyai sijil keselamatan IEC 60601-01 Product Safety Certification SIRIM
  • Rekabentuk mesin fototerapi kompak dan MUDAH ALIH yang boleh diletakkan di mana-mana sahaja permukaan yang rata
Tags from the story
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,