Sewa Lampu Phototherapy Kedah | Perkhidmatan Sewa Mesin Phototherapy Lampu Bayi Kuning Untuk Rawatan Jaundice Bayi Kedah – Sewa Lampu Fototerapi Alor Setar, Sungai Petani, Kulim, Kedah

Penyakit jaundice pada bayi adalah perkara biasa berlaku di Alor Setar, Sungai Petani dan seluruh negeri Kedah. Kebanyakan kes jaundice akan hilang dalam masa 1-2 minggu dengan penyusuan susu ibu yang kerap dan rawatan fototerapi mengikut saranan yang ditetapkan.

Rawatan Jaundice Sewa Mesin Phototherapy

Rawatan fototerapi adalah rawatan jaundice bayi yang paling selamat dan berkesan di mana bayi jaundice yang didedahkan kepada cahaya lampu biru selama 2-3 hari.

Home Phototherapy Services Sdn Bhd juga dikenali sebagai Bluelite ada menyediakan perkhidmatan sewa lampu phototherapy sejak tahun 2001.

Peralatan mesin fototerapi Bluelite adalah rekabentuk anak tempatan yang telah dipatenkan, disahkan selamat oleh SIRIM dan satu-satunya syarikat yang berdaftar dengan Medical Device Authority (MDA) bagi menghasilkan dan memberikan servis sewa lampu phototherapy Kuantan dan seluruh Malaysia.

Bluelite juga telah di Uji Secara Klinikal (Clinically Tested) dan terbukti dapat menghilangkan jaundice pada bayi (Malaysian Medical Journal Vol 59 No 3, August 2004 published by Malaysian Medical Association, MMA).

Sewa Lampu Phototherapy Kedah Alor Setar

Anda boleh sewa mesin phototherapy Bluelite Home Phototherapy di Alor Setar, Kedah dan sekitar 100km dari bandar Alor Setar.

Rawatan Jaundice Sewa Mesin Phototherapy

Perkhidmatan sewa lampu phototherapy Alor Setar, Kedah dikenakan kadar yang berpatutan mengikut pakej. Sila hubungi Bluelite untuk maklumat lanjut.

Rawatan Jaundice Sewa Mesin Phototherapy

Kelebihan Sewa Lampu Phototherapy Kedah Bluelite

Antara kelebihan sewa lampu phototherapy Kedah dari Bluelite Home Phototherapy sebagai rawatan jaundice bayi ialah:

  • Lokasi berpusat di Bandar Perda.
  • Perkhidmatan penghantaran mesin fototerapi di sekitar Sungai Petani, Alor Setar dan sekitarnya
  • Lampu biru phototherapy Bluelite adalah peralatan keluaran inovatif BUATAN MALAYSIA yang dipatenkan (No Paten: MY118022-A)
  • Lampu phototheraphy Bluelite telah DIUJI SECARA KLINIKAL dan TERBUKTI BERKESAN untuk menurunkan paras kuning bayi jaundice (Malaysian Medical Journal Vol 59 No 3, August 2004 published by Malaysian Medical Association, MMA)
  • Mesin fototerapi Bluelite juga digunakan oleh beberapa pusat perubatan kerana keberkesanannya
  • Teknologi lampu biru 3 PENJURU BERPATEN sejak tahun 2001
  • Satu-satunya syarikat perkhidmatan lampu fototerapi yang BERDAFTAR dengan Medical Device Authority (MDA) Malaysia (No Lesen: 55476157816)
  • Mesin fototerapi Bluelite satu-satunya mesin fototerapi yang diiktiraf dengan ISO13485 (Medical Devices Quality Management System Manufacturer and Rental Services Provider) di negara ini
  • DIJAMIN SELAMAT dan mempunyai sijil keselamatan IEC 60601-01 Product Safety Certification SIRIM
  • Rekabentuk mesin fototerapi kompak dan MUDAH ALIH yang boleh diletakkan di mana-mana sahaja permukaan yang rata
Tags from the story
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,